Seminar of November 28th cancelled

Door een gebrek aan tijd en mankracht moeten we de volgende conferentie, van 28 november, jammer genoeg annuleren. De Fundraisers Alliance betreurt dit, maar heeft geen andere keuze. Volgende afspraak is het jaarlijkse seminarie fondsenwerving bij Bisnode op 6 december. Binnenkort meer info hierover.

Par manque de temps et d’effectif, la Fundraisers Alliance n’a d’autre choix que d’annuler sa conférence du 28 novembre prochain. Le prochain rendez-vous sera chez Bisnode, pour leur conférence annuelle sur le fundraising. Celle-ci aura lieu le 6 décembre. Plus d’infos bientôt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s