Major donors: mythes doorprikt & concrete handvaten

Uitnodiging conferentie – 19 juni 2014

Beste collega fondsenwerver,

Na een lange, verkwikkende winterslaap heeft de Fundraisers Alliance de draad weer opgepikt. Ook dit jaar voorzien we een reeks conferenties waarmee je als professional meteen in de dagelijkse praktijk mee aan de slag kunt.

Major Donors
Starten doen we dit jaar met een conferentie én masterclass rond major donors.
Slechts een handvol Belgische organisaties zijn op een echt structurele manier bezig met het werven van grote giften. Voor de grote meerderheid onder ons lijkt het ontvangen van een grote gift eerder op het ontvangen van een legaat: een éénmalige toevalstreffer. Nochtans hoeft het dat niet te zijn!
Het werven van dit soort giften vraagt een engagement op elk niveau van een organisatie. Dus is de vraag: is jouw organisatie klaar voor major gifts? En hoe ziet het landschap van vermogende filantropen er in ons land uit?

Sprekers van dienst zijn Isabel Penne (directeur Universiteitsfonds Leuven, NL/FR), Ludwig Forrest (Filantropieadviseur Koning Boudewijnstichting, FR) en Vera Peerdeman (Founder & senior fundraiser Nassau Fundraising, ENG).

Isabel Penne werft al jarenlang fondsen voor de KU Leuven, een functie waarin ze zich als een vis in het water voelt tussen major donors. Ze bijt de spits af met een panelgesprek waarin moeilijkheden

Ludwig Forrest is al jarenlang actief als filantropieadviseur bij de Koning Boudewijnstichting en heeft van daar uit een uitstekend zicht op wat filantropie betekent. Zijn hoofdtaak bestaat in het begeleiden van Belgische en internationale donoren bij hun schenkintenties. Vanuit die ervaring weet hij als geen ander wat er leeft in de wereld van de grote giften in ons land.

Vera Peerdeman tenslotte behoeft als internationale topspreker bijna geen introductie. Al meer dan tien jaar is ze expert in relatiegerichte fondsenwerving en begeleidt in die hoedanigheid goede doelen, universiteiten, zorg- en cultuurinstellingen bij het behalen van hun fondsenwervende doelstellingen. Tijdens haar sessie in de voormiddag zal ze in vogelvlucht een aantal strategieën aanreiken om in de praktijk met major donors aan de slag te gaan.

Na de middag volgt nog een 4 uur durende masterclass waarin Vera Peerdeman het proces onthult dat je organisatie moet doorlopen om in de praktijk met grote giften aan de slag te gaan. Daarnaast krijg je een pak praktische handvaten mee om succes te boeken met je major giftenprogramma.
Deze masterclass is gericht op senior fondsenwervers en kost € 90. Voor leden van de Fundraisers Alliance geldt een korting van € 15.

Praktisch
Wanneer?  19 juni 2014, conferentie van 9.30 tot 13u00, masterclass van 13u00 tot 17u00
Waar? 11.11.11 (zaal Porto Alegre), Vlasfabriekstraat 11,1060 Brussel
Conferentie: Gratis voor leden, € 75 voor niet-leden (inclusief ontvangst met thee/koffie en broodjeslunch).
Masterclass: € 90 voor niet-leden, € 75 voor leden

Inschrijven? Klik hier

Lid worden kan op conferentie zelf. Meteen lid worden? Klik hier en ontdek de voordelen!

Advertisements

4 Comments

 1. Sorry!
  Verkeerde bestemmeling! ☺

  From: Marynissen Tinne
  Sent: dinsdag 27 mei 2014 13:35
  To: ‘Fundraisers Alliance Belgium’
  Subject: RE: [New post] Major donors: mythes doorprikt & concrete handvaten

  Kathleen

  Ok als ik inschijf?

  Tinne

 2. You produced some decent points there. I looked on the net to the problem and discovered many people goes together with along along with your web site. bbcfffacegee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s