Handicap International zoekt een Verantwoordelijke Evenementen en Vrijwilligers (3/5)

Als verantwoordelijke hou je het Belgische publiek, de instellingen, lokale actoren, media, donateurs en vrijwilligers op de hoogte van de activiteiten van Handicap International, de waarden die de organisatie uitdraagt en de situatie en rechten van personen met een handicap. Je staat in voor de lokale verankering van Handicap International in de Nederlandstalige gemeenschap. Het beheer van een netwerk van vrijwilligers zorgt voor de nodige ondersteuning bij evenementen en helpt ons om onze waarden en onze visie op lokaal en regionaal vlak te verspreiden. Je legt je in de eerste plaats (maar niet uitsluitend) toe op de projecten in Vlaanderen en Brussel.

Bekijk de volledige vacature hier.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s